Inställd bockjaktspremiär

Efter att ha rekat och planerat, förberett allt och ställt klockan så stöp allt i alla fall. Kom i säng lite för sent, men eftersom jag fortfarande har semester så tänkte jag att det löser sig ändå (sova kan man göra på dagen!). Klockan ett har jag fortfarande inte somnat och hör plötsligt hur hundarna morrar och skäller i vardagsrummet. De vägrar ge sluta så jag kliver upp.

Väl där möts jag av en enorm stor vattnig brun bajspöl (som inte luktar hallonbåt) och två hundar som står och taggar mot varandra. Suck och dubbelsuck. Från ingenstans står de plötsligt på bakbenen och brottas, det flyger saliv i rummet och jag hör hur deras tänder slår emot varandra. Lika snabbt som det började tog det slut och jag hann aldrig gå emellan. Kastade ut hundarna och torkade upp på golvet. In med hundarna som är söta vänner igen, visiterar dem och inga skador funna.

Hann få en knapp timmes sömn innan klockan ringde. Även om det varit lugnt mellan hundarna så ville jag ändå inte lämna dem ifall det skulle bli något mer. Resten av familjen behöver sin sömn och då valde jag att istället hålla mig kvar hemma.

Nu gubbsover vi alla tre på soffan en stund och laddar för en sväng i morgon istället.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar