Hundens dag vid Roslagens Jakt & Vilt vid Almunge

Det har inte varit så mycket skrivande här på ett tag. Det är en intensiv period på jobbet med mässor att planera och genomföra, samt en hel del jaktrelaterade aktiviteter på kvällarna som fått stå före. En av mässorna är Hundens dag vid Roslagens Jakt & Vilt i Almunge. Jag var där och pratade hundmat, men i detta sammanhang blev det såklart en hel del prat även om (jakt)hundar och jakt. Otroligt roligt – och framför allt rätt målgrupp för mitt ändamål. 🙂 På gott och ont hade jag så fullt upp att jag inte hann gå runt och fotografera, men jag bjuder på en bild på en av björnarna som jag hann fotografera senare. För övrigt så är det premiär för hundträning i deras björnhägn i morgon!

DSC_1200-1

Vad som också är roligt är att det kom över förväntan många besökare till en välarrangerad och familjär dag. Ca 600 bilar räknar man med att det varit på parkeringen. Fritt inträde, prova-på släpp i de olika hägnen, aktiviteter för barnen som bland annat kunde åka på flak bakom fyrhjulingen och mata vildsvinen, och flera samarbetspartners på plats för att sprida information om sina produkter och tjänster.

Jag tycker att ett par jag pratade med efteråt sammanfattade dagen så bra. ”När vi kom så var det en kille vid parkeringen som önskade oss välkomna dit, och när vi åkte därifrån önskade han oss en fortsatt trevlig dag och hoppades att vi haft trevligt – och det hade vi ju. Vilket ställe!”.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar