Sthlm HUND 2016

I helgen var det Sthlm Hund 2016, en utställning och mässa inbakat i ett arrangerat av Svenska kennelklubben. Jag har deltagit där i utställningsringen tidigare med min gamla Ridgeback. Numer är jag med och jobbar i monter för företaget jag är anställd av och pratar hundmat hela dagarna. Intensivt och fantastiskt roligt att träffa både kunder och intressenter samt att prata om vad vi gör och vad vi tror på!

sthlm-hund-2016_011_01

Lite roligt tycker jag är att Svenska kennelklubben på senare år också lyfter fram jakthundarna dels i egen monter, men också genom att få flera av rasklubbarna representerade på mässan vilka tidigare lyst med sin frånvaro.

bergmyntan-016

bergmyntan-015

Jag är uppvuxen med drevertikar och har alltid sagt ”aldrig mer drever, aldrig mer en tik”! Personalen i Östsvenska dreverklubbens monter gjorde sitt bästa i att belysa att det faktiskt hänt en hel del inom rasen gällande avel och temperament, inga gener kvar efter krokodiler och huggormar!

 

bergmyntan-013

Helgens mysigaste valpmys gick till beagelvalpen Frosti från Torienna´s kennel i Vårberg. Helt omöjlig att ta kort på, men så vansinnigt gosig!

 

bergmyntan-014

Jag hittade en kopia av min gamla Shumba i Ridgeback-klubbens monter. Det är snart två år sedan vi tog bort honom, saknaden kommer över mig ibland och blir så oändligt stor fortfarande. 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar