Snart är det den första oktober!

Lunchpromenad med fyrbenta prinsarna. Jag säger det ofta, det är en ynnest att ha möjlighet att ha med dem till jobbet på dagarna. Dels för motionens skull (för oss alla tre), men även för den extra kontakten jag får med hundarna. Jag går i princip alltid samma runda runt crossbanan, en promenad på 40-45 minuter i rask takt. För min del är det avkopplande att komma ut och röra på mig, även om tankarna ibland snurrar som aldrig förr.

img_20160920_133410

Det är snart första oktober. Drygt 1,5 vecka kvar. Vi har en hel del jakter inplanerade redan utöver de jakter vi har på egen jaktmark vilket jag givetvis ser fram emot. Hebbe brukar alltid vara ett säkert kort, han presterar jämnt och jämt. En pärla att ha med sig!

Och så är det Grim. Det blir första jaktsäsongen för honom. Även om vi släppt honom i vildsvinshägn där han har presterat över förväntan, och även om vi spårat en hel del hemma och ser hans viltintresse i skogen på promenaderna så är det spännande att få se hur han presterar ute ”på riktigt”. Det lilla yrvädret, Grim Grimbart Grimson… ”Vojne vojne, hur ska det gååå??!” J

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar