Lite variation på ”vardagsmaten”…
Kan inte påstå att vi äter hamburgare så speciellt ofta, men det är ju ett rätt tacksamt sätt att tillreda färsen på. Och nu när det grillas var och varannan dag är det tacksamt med hamburgare. Snabbt och enkelt, om man inte twistar till det som jag alltid gör.
Idag la jag båtar av sötpotatis och halva färskpotatisar i ugnen. Även om det inte tar så lång tid att skära dem, så tar det ändå en stund i ugnen.
När hamburgarna åkte på grillen, fick gårdagens surdegsbröd från Sussis gårdsbageri i Örsundsbro ugnsrostas med massor av vitlökssmör. Mycket roligare än vanligt hamburgerbröd, om man inte bakat det själv dvs. 😉
Grillat är godast, är det inte så?
(När du maler färsen, eller köper färs från affären för att frysa in – gör dem som färdiga hamburgare och frys in!)
Jag har hittat en lokal getost från Vallgarns gårdsmejeri som jag testade på hamburgaren idag. Riktigt god! Rekommenderas varmt!