Lägesrapport

Veckorna går på tok för fort. Semestern bara försvann, sedan började skolan och så var ekorrhjulet igång igen. Jag hade ju också planerar in en massa roliga helgaktiviteter med jobbet i september, så inte är det konstigt att tiden inte riktigt räcker till för att skriva här.

I söndags hade vi en kunddag med jobbet vid Almunge hundträningsanläggning. På förmiddagen hade vi bjudit in de med sällskapshundar för ett kort föredrag om vildsvin och dess beteende, och avslutade med att de fick prova att släppa din hund tillsammans med instruktör i hägn med vildsvin. Sedan fick de som önskade åka på viltsafari bland dov, kron, mufflonfår och vildsvin. Det var väldigt uppskattat, och detta ska jag absolut försöka arrangera igen.

På eftermiddagen kom sedan jaktfolket med sina hundar och fick släppa på älg, björn eller vildsvin. Jag fick på slutet möjlighet att låta Hebbe få skälla en kort stund på björnarna, och tränade lite inkallning med Grim i vildsvinshägnet.

Som sagt, en hel del roliga aktiviteter på jobbet som varit och som kommer.

På torsdag kväll ska jag prata hundmat vid Varpsund Home of Shooting som har en riktigt spännande kväll för kvinnor. https://www.facebook.com/events/2426321957616832/?ti=as

Och på lördag är det Labbefesten vid Skokloster slott. http://lrko.se/skokloster-2019.html

Som sagt. Det är mycket som händer och är på gång. Roligt roligt. Men roligast är ju ändå att det snart är 1 oktober. Jag är sjukt taggad. Hundarna också!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar