Jobbhelg på hundmässan

Förra helgen var det jobb på Stockholm Hundmässa. Till vardags jobbar jag ju på ett företag som tillverkar och säljer hundfoder, Magnusson Petfood. Så i dagarna två var det från morgon till kväll prat om hundmat, hundmat och hundmat.

Stockholm HUND är ju inte en jaktmässa, men jag måste säga att det var relativt många jakthundar och jaktfolk representerade trots att det är mitt i jaktsäsongen.

Björn Eek som är jakthundsansvarig på Svenska Kennelklubben höll i alla fall med sina kollegor fanan högt och visade upp hundar och deras arbete med temat jakt.

Precis som tidigare år så fanns en hel del jaktraser representerade i rasmontrarna. Jag fastnade hos beagle-klubben och fick träffa mina kära vänner Lisa och Sean. <3

På mässan fanns inte enbart företag som vill sälja prylar, där fanns även Forshagaaakademin som har spännande gymnasieutbildningar inom Sportfiske, Hundsport, Viltvård, Äventyrsturism och Sporthandel. De här ungdomarna som är med på mässorna är ju helt fantastiska, framför allt för att de är så otroligt fina ambassadörer för deras utbildningar.

Mässan var väl annars precis som tidigare, de två som i mitt tycke utmärkte sig var Dogmade som gör grymt coola tavlar. Kika in deras hemsida, www.dogmade.com.

Avslutningsvis så fastnar jag som alltid hos Dubarry. Jag kan inte hjälpa det. Jag är nog innerst inne en tweedtjej med en sida-sida hängandes över armen och en apportör beredd att hämta in ett gäng fasaner. Eller är det kanske bara kontrasten mellan kamouflage och orange som gör att jag gillar knätofsar och kråsblusar så mycket?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar