Inställd jaktsäsong?

Det är precis så tråkigt som rubriken lyder. I lördags rök hundarna ihop om ett grillgaller som låg på backen. En snabb match på bakbenen som var över på några sekunder. Äldst är fortfarande äldst, så är det. Men den yngre gick blödande därifrån.
Efter en genomgång hittade vi ett rejält står på trampdynan, höger fram. Det ser rätt illa ut så jag ringer till vår ”husveterinär”. Eftersom stygn väldigt lätt går upp och fläker upp såret igen så bestämde vi oss för att göra rent och bandagera honom, och på med krage naturligtvis.

Jag tackar min lyckliga stjärna för att Grim är så pass lugn och inte går bananas av att inte få springa en mil till frukost (än så länge!), utan finner sig i att ta det så lugnt som det behövs. Veterinären och jag diskuterade smärtlindring idag när hon var förbi jobbet och kikade på honom och vi var rörande överens om att smärtan troligtvis håller honom betydligt lugnare och därmed minskar belastningen på trampdynan.

Såret läker och det ser rent och fint ut. Nu återstår en lång period av bandagering, sårfix och trix, hjärngympa så får vi se om trampdynan tillåter jakt den här säsongen överhuvud taget.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar