Finbesök i några dagar

Vi har tillfälligt fått tillökning i den fyrbenta flocken hemma. Alpländaren Groa från Skogsjägarens kennel är här i några dagar och hälsar på.

Groa har redan hittat bästa platsen för att ha koll på våra höns!

Våra egna hundar är rätt trygga i sig själva även om det händer någon gång ibland att de ryker ihop i diskussioner kring rangordningen, av den anledningen kändes det lite nervöst att ta hem henne utan hennes egna människor på plats. Men Groa kan tala för sig, och mina hundar kan föra sig i damers sällskap. Peppar peppar så har allt flutit på helt utan några problem mellan alla tre. Jag tycker det är så fint att se när hundarna bara finner sig i nya situationen och liksom ”Åh, tjena – jaha, så du tänkte ligga på min plats. Okej, då ligger jag väl bredvid då…”.

Jag som är uppvuxen med drevertikar brukar ju på skojj säga ”aldrig mer tik – aldrig mer drever”, men kanske kanske kanske kan jag tänka mig en liten alpländerska i framtiden. Jag skrev kanske väl?

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Henric öholm skriver:

    Klart du ska ha en liten alpländerska.
    Du får passa Bodil vid ett annat tillfälle hon är ännu mysigare än mor sin 😃

Lämna ett svar