En riktigt bra dag på jobbet!

Igår spenderade jag hela dagen vid Roslagens Jakt & Vilt, med arbetskläderna på. Igår var jag där i egenskap av representant för ett av alla företag som är med på ett eller annat sätt och samarbetar med dem. Fantastiskt roligt att få arbeta mot kunder och intressenter med samma intresse som mig – hundar och jakt! Jag är också oerhört glad över vårt fina samarbete med anläggningen som i mitt tycke är helt fantastiskt, och med dess personal som ställer upp i vått och torrt, dygnet runt.

dsc_4259

På kvällen arrangerades en föreläsning i eftersök med Per ”Bula” Kristoffersson och första hjälpen för hund med veterinär Jonas Malmsten. Otroligt intressant, fina diskussioner och inspirerande. Precis som det ska. Tyvärr alldeles för kort, som alltid! 😉

dsc_4270

Ju mer man lär sig om något, desto mer inser man att man inte kan. Men ju fler man lyssnar på och ju mer man övar, desto mer lär man sig att ta till sig det som passar en själv och sin hund. Jag tror det är nyttigt att vara lyhörd och öppen för andra infallsvinklar. När det gäller Bula så har vi i mångt och mycket samma tankar kring hund och träning.

En sak som han lyfte som även Calle Ekström pratade mycket om på eftersökskursen jag gick i våras är att alltid tänka på säkerheten och kulfång! Det kan inte pratas för mycket om, i en stressad situation så är det så lätt att få tunnelseende och glömma bort säkerheten!!! Glöm inte det!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar