Är jag en jakt-idiot?

Vi är fyra goda väninnor som träffas lite då och då över middagar. Vi har någon slags ”Halv åtta hos mig-tema” och har gjort det i flera omgångar. Fantastiskt roligt. Nu är det så dags att försöka få till ett datum igen och jag inser att det är jag som ständigt är den uppbokade och upptagna – det är ju jakt!dsc_4333

Nu när jaktsäsongen för hundarna äntligen är igång så vill man ju utnyttja jakttillfällena så mycket det bara går. I bästa fall håller den igång hela säsongen, men blir det en halvmeter snö och rejäla minusgrader så får man liksom vackert sitta hemma framför kaminen och ljuga om tidigare jakter istället.

Jag vill inte påstå att jag är en jaktidiot brukar jag säga. Men vid närmare eftertanke så undrar jag om jag inte behöver tänka om. Det är jakt i bloggen. Det är jakthundsprat på jobbet. Det är viltspår på lunchen (nåja, inte alltid). Det är jakt på helgerna. Det är eftersöksberedskap lite då och då. Det är ledigt mitt i veckan för jakt då och då. Det är fotografering av jakt och jaktkläder för frilansuppdrag.

Så – njaee – jag är ingen jaktidiot. Jag har bara ett liv fullt av jaktliga aktiviteter. 🙂

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar