1 oktober 2018

ÄNTLIGEN!!! är hösten här och den ”riktiga” jakten kommer igång – dvs den med hund! I år blev premiärsläppet en fåmansjakt där min man och jag släppte varsin hund, i varsin ände av marken. Jag gick med Hebbe som kan marken lika väl som jag. Han springer direkt i riktning där rådjuren brukar stå. Och mycket riktigt, där var de!

Grim – min lilla flipperkula – studsade runt över hela marken men hittade inget roligt jaktbart vilt alls, typ vildsvin, älg eller kronhjort. Dessvärre kom han tillbaks halt efter sista sökrundan. Inget synligt på utsidan, så jag hoppas – och tror – att det snart är bra med lite vila och extra kärlek.

Nu blir det lugnt för Grim några dagar och Hebbe ska får lite jogging. Själv laddar jag inför älgjakt i Värmland helgen som kommer, kanske blir det något släpp med hundarna där.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar